Hesabım
    Sinema Eleştirileriniz Beyazperde.com'da!

    Sinema dünyası ve filmler olmadan yaşayamam, izlediğim filmlerin eleştirilerini de yazmak ve diğer sinemaseverler ile paylaşmak istiyorum mu diyorsunuz? İstediğiniz filmin eleştirisini yazabilir, eleştirinizi beyazperde.com'da yayınlayabilirsiniz!

    Sinema sanatının hayatının önemli bir parçası olduğunu düşünenler, film izlemeden gününü geçiremeyenler ve sevdikleri ya da hiç beğenmedikleri yapımları detaylıca eleştirmek isteyenler! İzlediğiniz herhangi bir filmin eleştirisini Beyazperde.com üzerinden yayınlayabilir, hakkında yazdığınız filmin tüm artı ve eksilerini diğer site okuyucuları ile paylaşabilirsiniz.

    Bunun için yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Eleştirisini yazmak istediğiniz filmin sayfasına gidin (Örneğin Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları (The Hobbit : The Desolation of Smaug) filmi) ve eleştiriler sekmesine tıklayarak açılan yeni penceredeki "Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları filmini izledin mi? Eleştiri yaz" kısmına tıklayın.

    Açılan sekmeden "Beyazperde.com", "Facebook" ya da "google plus" üyeliklerinizden biriyle giriş yapın ve ilgili film hakkında istediğiniz eleştiriyi yazın! Ancak hem yazım kurallarına, hem de yazım diline dikkat edin!

    Eleştirinizin sonunda izlediğiniz filme yıldızlı olarak not verebilir, hatta eğer bir blog yazarıysanız yazınızın linki de paylaşabilirsiniz!

    Hadi, hiç vakit kaybetmeyin ve eleştirinizi yapın, görüşlerinizi tüm sinemaseverler ile paylaşın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top