Hesabım
    Gelecek Program: Yeni Oldboy, 3 Ocak Cuma Günü Sinemalarda!

    İhtiyar Delikanlı filmine köklerine sadık ama yeni bir yorum getiren Spike Lee filmi Oldboy, bu Cuma günü sinema salonlarında olacak.

    Park Chan-wook'un 2003 yılında biz sinemaseverlere hediye ettiği İhtiyar Delikanlı (Oldeuboi) filmi o kadar büyük bir yankı uyandırdı ki, aradan geçen on yıllık sürece rağmen yapım unutulmadı. 25. Saat (25th hour) ve Malcolm X gibi filmlerin ödüllü yönetmeni Spike Lee'nin elinde yeniden yorumlanan Oldboy filmi, hikayenin köklerine sadık kalarak farklı bir ruhla yeniden karşımızda!

    3 Ocak Cuma günü Türkiye'de vizyona girecek olan Oldboy filminin başrolünde ise usta aktör Josh Brolin bulunuyor. Samuel L. Jackson'ın da kadrosunda bulunduğu filmin diğer oyuncuları ise Elizabeth Olsen, Sharlto Copley , Michael Imperioli, Pom Klementieff gibi isimlerden oluşuyor.

    Bilmediği bir sebepten ötürü 20 yıl boyunca tek bir odada esir tutulan bir adamın, yine sebebi belirtilmeden serbest bırakılmasıyla başlayan şok edici intikam hikayesine tanık olacağımız Oldboy filmine sayılı gün kala heyecan da dorukta!

    Bu acı ve delilik dolu 20 yılın nasıl geçtiğini, kahramanımız tek bir odada yıllarını harcarken dünyada neler olduğunu, kısacası esaretin 20 yılını anlatan posterlerin tümünü görmek için buraya tıklayabilirsiniz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top