Hesabım
    Hobbit: Beklenmedik Yolculuk Filmi, 2013'ün En Çok İndirilen Korsan Yapımı Oldu

    2013 yılının en çok korsan olarak indirilen sinema içerikleri belli oldu. Filmlerin başındaki isim hiç de şaşırtıcı değil!

    TorrentFreaks'in yaptığı duyuruya göre ardımızda bırakmış olduğumuz 2013 yılının en çok korsan olarak indirilen filmi, Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (The Hobbit: An Unexpected Journey) olmuş. Vizyona girdiği 2012 Aralık ayından sonra 2013'ün ilk aylarında da gişe rekorları kıran film, aynı rekoru bir kez da korsan camiasında kırıvermiş. Filmin yasa dışı indirilme serüvenine tüm dünyadan katılım olmuş!

    Peter Jackson'ın Hobbit filmini izleyen yapımlar ise sırası ile şu şekilde; Zincirsiz (Django Unchained), Hızlı ve Öfkeli 6 (Fast & Furious 6), Iron Man 3, Umut Işığım (Silver Linings Playbook), Bilinmeze Doğru Star Trek (Star Trek Into Darkness), Suç Çetesi (Gangster Squad), Sihirbazlar Çetesi (Now You See Me), Hangover 3: Felekten Bir Gece (The Hangover Part III) ve Dünya Savaşı Z (World War Z). Listenin en ilgi çekici kısmı ise Iron Man, Star Trek ve Fast and Furious 6'nın senenin en çok gişe yapan filmleri arasında olması oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top