Hesabım
    Kadın İşi Filminden Yeni Bir Röportaj: "Filiz Ahmet Oynadığı Çılgın Kadını Anlatıyor"

    Çok yakında vizyona girecek olan Kadın İşi filminin başrol oyuncularından Filiz Ahmet, canlandırdığı Bilge karakterini anlattı.

    Başrollerini Meltem Cumbul, Filiz Ahmet, Özge Ulusoy ve Esra Dermancıoğlu’nun yaptığı Kadın İşi filmi çok özel bir röportaj videosu ile merhaba diyor. Zor durumdaki dört arkadaşın çıkış yolu bulamadıkları için kendilerini bir anda bir bankayı soyarken bulmalarını anlatan aksiyon – komedi türündeki film bir yandan da çok güçlü bir arkadaşlığı beyazperdeye yansıtıyor. Dört arkadaş en kötü durumda bile birbirlerine sırtını dönmüyor ve kenetlenmeye devam ediyor.

    Kadın İşi filminin başrollerinden biri olan Filiz Ahmet ise gerçekleştirdiği röportajda canladırdığı karakter hakkında konuşuyor. Muhteşem Yüzyıl TV dizisinden Nigar Kalfa olarak tanıdığımız oyuncu Bilge karakteri için, “çok asi, oldukça neşeli, isyankâr, anarşist, kafasına koyduğunu yapan bir kız. Bu rol içinden birçok şekil çıkarabileceğim oyun hamuru gibiydi ve bana çok şey kattı” diyor. Kadın İşi filmi 17 Ocak Cuma günü vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top