Hesabım
    Reha Erdem'in Son Filmi "Şarkı Söyleyen Kadınlar"ın Fragmanı Seyre Hazır

    Reha Erdem'in önümüzdeki ay vizyona girecek olan filmi Şarkı Söyleyen Kadınlar'ın şaşırtıcı fragmanı izlenmeyi bekliyor.

    Başarılı Türk yönetmen Reha Erdem'in yeni filmi Şarkı Söyleyen Kadınlar oldukça dikkat çekici bir fragmanla tekrar gündeme oturdu. Dram türündeki filmin oyuncu kadrosu Binnur Kaya, Deniz Hasgüler, Kevork Malikyan, Philip Arditti, Vedat Erincin ve Aylin Aslım gibi oyunculardan oluşuyor. 21 Şubat 2014 tarihinde vizyona girecek olan Şarkı Söyleyen Kadınlar filminin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

    Film avladığı hayvan başlarından koleksiyon yapan garip bir adam adam olarak bilinen Mesut'un kendine yardımcı olması için eve tuttuğu hizmetçi ile başlayan enteresan hikayeyi anlatıyor. Hizmetli bir süre sonra ormanda kimsesiz dolaşan ve yardıma muhtaç bir kadını eve getiriyor. Bu garip hikayeye daha sonra Mesut'un gelininin ve en iyi arkadaşı olan yöre doktorunun katılmasıyla işler sarpasarıyor. Şarkı Söyleyen Kadınlar filmi deprem ihtimali sebebiyle boşaltılmak istenen bir yöredeki insanların kapıldığı akıl tutulmasını perdeye yansıtıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top