Hesabım
    Makinelerin Yükselişi

    Bruce Willis robotlara yenildi

    Haftanın merakla beklenen iki filmi Robotlar ve Bruce Willis'in aksiyon-gerilimi Hostage Amerika'da vizyona girdi. Ancak Robotlar'ın beklenen başarısının yanında Hostage'ın hasılatı hayal kırıklığı yarattı.

    Ewan McGregor, Halle Berry, Robin Williams, Paul Giamatti gibi dev isimlerin seslendirmesini yaptığı Robotlar, 36.5 milyon dolarla en iyi ikinci Mart açılışını yapmış oldu. Bundan önceki rekor, 46.3 milyon dolarla Buz Devri'na aitti.

    Robotların başarısını geçen haftanın en iyi açılışını yapan Vin Diesel'li aile komedisi The Pacifier izledi. Geçen hafta 30.6 milyon dolarla açılış yapan film bu hafta 18.1 milyon dolar kazandı. John Travolta-Uma Thurman ikilisinin başrollerini paylaştıkları Be Cool 10.3 milyon dolarla üçüncü sırayı aldı.

    Haftanın bir diğer favori filmi Hostage ise sadece 9.8 milyon dolarla açılış yaparak box office listelerinde dördüncü sırada kendine yer bulabildi. Will Smith'in romantik komedisi Aşk Doktoru ise gişedeki balarısını devam ettirerek beşinci sırayı aldı ve 8.7 milyon dolar daha ekleyerek toplam hasılatını 149.8 milyon dolara yükseltti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top