Hesabım
    Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili 2'nin Çekimleri Başladı

    İlki büyük ilgi gören ve ödüllere boğulan filmin yeni bölümü Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili 2'nin çekimleri Hindistan'da başladı.

    Hayatımın Tatili (The Best Exotic Marigold Hotel) adı ile ülkemizde vizyona girmiş olan The Best Exotic Marigold Hotel'in serüveni kaldığı yerden devam ediyor. Marigold Otelinde Hayatımın Tatili 2 (The Best Exotic Marigold Hotel 2) adı ile hayata geçirilen projenin çekimleri geçtiğimiz gün Hindistan'da başladı. Filmde yer alacak olan isimler arasında Richard Gere, David Strathairn ve Tamsin Greig bulunuyor. Yönetmenlik koltuğuna oturan isim ise bir kez daha John Madden! Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy, Dev Patel gibi önemli oyuncuların da yer aldığı Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili 2'nin ilk bölümü, Bafta, The Hollywood Foreign Press ve Ensemble ödülleri kazanmıştı.

    Filmin konusu ise şu şekilde: Açmayı planladığı ikinci Marigold Oteli, Sonny'nin tahmin ettiğinden daha fazla zaman akmaktadır. Sunaina'yla evlilik hazırlıkları da yapan Sonny'nin ilk girişimi olan Güzel ve Yaşlılar için açtığı Marigold Oteli'nin ise tek bir boş odası kalmıştır, oraya da Guy ve Lavinia taşınır. Bu arada ilk filmden hatırlayacağımız Evelyn ve Douglas, Jaipur'daki otelin kadrosuna girmiş ve çalışmaktadırlar. Bu sırada Norman ve Carol da ilişkilerinin sihirli noktalarını keşfetmekle meşguldür. Heyecanla beklenen Hint düğünü kapıya dayanmışken herkesin birbirinden sakladığı sırlar, otele yeni atanan müdür Muriel'de gizli bile olabilir!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top