Hesabım
    Vampir Akademisi'nin Mekanlarını Gördünüz mü?

    Vizyona girmesine kısa bir süre kalan çok satan aynı adlı roman serisinden uyarlanan Vampir Akademisi filminin kamera arkasına göz atmak ister misiniz?

    Dünya genelinde 35'ten fazla ülkede çok satanlar listelerinden düşmeyen Vampir Akademisi (Vampire Academy) roman serisinin ilk beyazperde uyarlaması yakında vizyona girecek. Üç farklı vampir klanı ve yarı vampir, yarı insan, kısacası bir dhampir olan kahramanımız etrafında dönecek olan yapım, geleceğin Alacakaranlık (Twilight) ya da Açlık Oyunları (The Hunger Games) serisine dönüşmek niyetinde. Aşk, intikam, dövüşler ve karmaşık ilişkilerle dolu olan hikaye bu sefer bambaşka bir vampir filmi sunacak.

    14 Şubat Sevgililer Günü'nde vizyona girecek olan Vampir Akademisi filminin devam filmleri de, her yıl 14 Şubat gününde vizyona girecek. Filmin yönetmen koltuğunda Mark WatersWaters bulunurken, başrollerde Zoey Deutch, Sarah Hyland, Olga Kurylenko, Joely Richardson ve Cameron Monaghan gibi isimler bulunuyor. Filmin kamera arkasına ve mekanlara dair çok sayıda yeni fotoğraf ise siz bekleyenleri selamlıyor. Daha fazla görsel için galerimize göz atabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top