Hesabım
    Kadın İşi Filmine Ünlülerden Tam Puan Geldi!

    Dört can yoldaşının her şeyi düzeltmek için atıldıkları bir banka soygunu macerası, "Kadın İşi", izleyenlerden tam puan almayı başardı.

    Yönetmenliğini A. Taner Elhan'ın yaptığı ve başrollerinde Meltem Cumbul, Özge Ulusoy, Filiz Ahmet ve Esra Dermancıoğlu'nun bulunduğu Kadın İşi filmi yarın vizyona giriyor! Filmin geçtiğimiz gün gerçekleştirilen galasına katılanlar ise filme tam puan verdi. Özel gösterime eşlik eden ünlü isimler arasında Beren Saat, Kenan Doğulu, Nevra SerezliSait Genay, Bennu Gerede, Derya Şensoy, Sinem Kobal, Aras Bulut İynemli ve Hatice Aslan gibi oyuncular vardı. Film hakkında oldukça olumlu konuşan ünlü isimler özel gösterimden mutlu ayrıldılar.

    17 Ocak Cuma günü vizyonda olacak olan Kadın İşi filmi çocuğu ile tek başına kalan ve hayata tutunmaya çalışan genç bir kadın ve arkadaşlarının kalkıştıkları bir banka soygunu serüvenini anlatıyor. Her koşulda birbirine güvenen ve asla sırt çevirmeyen dört kadın hayatlarını yola koyabilmek için önceleri şaka olarak gördükleri banka soygununu gerçeğe çeviriyorlar. Kimi zaman güldüren, kimi zaman duygusal anlar yaşatan film sırtını gerçek dostluğun gücüne dayıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top