Hesabım
    Blue Ruin Filminin Merakla Beklenen Fragmanı Yayınlandı!

    Korku – gerilim severlerin yollarını gözlediği Hollanda yapımı Blue Ruin filminin fragmanı meraklılarının beğenisine sunuldu!

    Kendi halinde miskin ve bitkin bir hayat süren Dwight’ın yavan hayatı, başkalarının gerçekleştirdiği bir takım satışlardan dolayı ters yüz olur. Genç adamın çalkalanan hayatı, kısa sürede yanıp tutuştuğu intikam ateşi sayesinde küle dönüşmeye başlayacaktır. Dahası en az Dwight’ın kendisi kadar acayip olan ailesi de, genç adamın sorumsuzluğundan nasibini almaya başlar. Dwight’ın bir yetişkine yakışmayacak davranışları her adımda onu biraz daha dibe çekecektir. Filmin yayınlanan fragmanı, genç adamın intikam hikayesinin vahşet dozu hakkında da ip uçları barındırıyor.

    Şiddet kat sayısı yüksek olan bu gerilim filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Murder Party ve Putty Hill gibi filmlerle adını dünyaya duyuran Jeremy Saulnier üstleniyor. Kadrosunda Amy Hargreaves, Devin Ratray ve Eve Plumb gibi isimlerin yer aldığı filmin ülkemizdeki gösterim tarihi henüz kesinleşmiş değil!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top