Hesabım
    Ünlü Yönetmen Michel Gondry, !f İstanbul'a Geliyor!

    Fransa'nın en ünlü ve aykırı yönetmenlerinden Michel Gondry, !f İstanbul bünyesinde İstanbul'a gelecek.

    Son dönemin en önemli yönetmenlerinden biri olan Fransız sinemacı Michel Gondry, !F İstanbul'un konuğu olarak Türkiye'ye gelecek! Yönetmenin büyük bir merakla beklenen son filmi "Uzun Boylu Adam Mutlu Mu?", Noam Chomsky ile Canlandırma Bir Sohbet de Türkiye galasını İstanbul'da yapacak. Filmin gösterimi Dijitürk Galaları bölümüde gösterilecek.

    "Uzun Boylu Adam Mutlu Mu?", Noam Chomsky ile Canlandırma Bir Sohbet, dilbilimci, filozof, tarihçi, mantıkçı, aktivist,siyasi eleştirmen ve yazar Noam Chomsky'le yapılan sohbetleri canlandırma sinemasını kullanarak özel bir izleme deneyimine dönüştürüyor. Bu sayede bu önemli ismin, Michel Gondry'nin emeği ile "çocukluğundan bugüne kadar süregelen etkileyici hayatına" tanıklık ediyoruz.

    13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 13 – 23 Şubat rarihlerinde İstanbul'da Beyoğlu Cinemaximum Fitaş, İstinye Park Cinemaximum, Cinemaximum Budak; 7 Şubat – 2 Mart tarihlerinde ise Ankara'da Cinemaximum Armada ve İzmir'de Cinemaximum Konak Pier sinemalarında gerçekleşecek. Festival biletleri 31 Ocak – 2 Şubat tarihlerinde Biletix'te satışa çıkacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top