Hesabım
    Romantik Komedi Filmi "Balayı" 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Vizyonda!

    Bu yılın yeni Türk yapımı romantik komedi filmi Balayı ilginç hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile birlikte vizyona hazırlanıyor.

    Koray Baliç'in senaryosunu yazıp yönettiği filmi Balayı, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Türk izleyicisi ile buluşacak. Seda Tosun ve Emre Kılıç'ın başrollerini paylaştıkları filmin temelleri, yönetmen Baliç'in yaklaşık 3 yıl önce Doğu Karadeniz'de yaylaları dolaşırken İzmirli bir çiftle tanışması sayesinde atılmış. Balayı tatillerini geçirmek için Karadeniz'e gelen yeni evli çift ile konuşan yönetmen "farklı bir balayı teması" üzerine senaryo yazmaya karar vermiş.

    Balayı filminin konusu da bir hayli ilginç. Ülkenin en zengin iş adamlarından Uğur, çok ünlü bir oyuncu olan eşi Gül'ü, beklenmedik bir sürpriz ile Kalaköy'e götürüyor. Uğur, eşi ile baş başa kalmak için köylüleri köyden gönderiyor ve dananın kuyruğu burada kopuyor. Uğur karısı Gül'ün dilinin altında bir bakla sakladığını düşünüyor ve ikilinin arasındaki gerilim hızla yükseliyor. Saklı olan sırlar ortaya çıkınca kıyamet kopuveriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top