Hesabım
    Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı ve Jack Ryan: Gölge Ajan Sinemalarda!

    Bu hafta animasyondan aksiyona tam 8 yeni film sinemalarda!

    Gotik Frankenstein hikayesinin aksiyon ağırlıklı yeni bir uyarlaması olan ve başrolde Aaron Eckhart'i seyredeceğimiz Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı türün meraklıları için gösterime giriyor. Aksiyon ve macera sinemasının bir başka alternatifi ise Chris PineKevin Costner ve Keira Knightley'in başrollerini paylaştıkları Jack Ryan: Gölge Ajan.

    Altın Küre'lerden sonrası Oscar'daki bir başka iddialı film olan Steve McQueen imzalı 12 Yıllık Esaret ülkemizde de gösterime girerken, bir kuzey dramı olan Belçika yapımı Kırık Çember festival filmleri kategorisinde seyircisiyle buluşuyor.

    Neredeyse tamamı "handycam" usulüyle çekilmiş olan Şeytanın Günü korku sineması alternatifi olarak seyircisiyle buluşurken, Lindsay LohanJames DeenNolan Gerard Funk gibi genç yıldızları barındıran gerilim-dram arasında gidip gelen Şöhret Tepesi ve Uwe Boll'un aksiyon türündeki filmi Uzak Çığlık bu haftanın diğer alternatifleri. Keyifli devam animasyon filmi Köfte Yağmuru 2 ise bu hafta tatile çıkan küçük seyircileri salonlarda bekliyor.

    Haftanın filmlerine dair detaylı yorum, eleştiri ve fragmanlar yine vizyon dosyamızda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top