Hesabım
    Pixar Kendi Star Wars Filmini mi Çekecek?

    Yeni üçlemenin ve yan hikâyelerin müjdesini veren Pixar, kendi dokunuşlarıyla hayat bulacak bir remake projesine mi hazırlanıyor?

    Walt Disney, LucasArts'ı satın aldıktan sonra, dedikodu kazanı da büyük bir hararetle kaynamaya başlamıştı. İlk olarak J.J. Abrams'ın serinin devamı niteliğindeki üçlemeye imza atacağı duyurulmuştu. Daha sonra Disney'in planının sadece yeni bir üçlemeyle sınırlı kalmadığı anlaşıldı ve öykü evreninde geçen pek çok yan maceranın da beyazperdeye aktarılma ihtimali üzerine yazılıp çizildi. Disney'in cebinde daha ne gibi projeler olduğu ya da LucasArts'ı satın alırken, Star Wars evrenine dair ne tür planlar geliştirdiği net bir biçimde açıklanmamış olsa da; stüdyo, süreç içerisinde, çuvalındaki projeleri birer birer ortaya dökmeye başladı.

    Disney'in henüz açıklamadığı pek çok proje zamanının gelmesini beklerken, son olarak yeni Star Wars oyunu da duyurulmuştu. Disney cephesinden sızan son dedikodu ise, animasyon stüdyosunun kendi imzasını atacağı ve orijinal üçlemeyi revize edecek bir remake olasılığı üzerine oldu! Henüz sadece Latino Review'ün 'Star Wars evrenini beyazperdede biraz daha genişletme' içerikli haberinden çekilip çıkarılan tedirgin edici bir dedikodu minvalinde değerlendirilse de; Disney'in LucasArs'ın kucağından alıp genişlettiği projelerin hızlı gelişim süreci söz konusu olduğunda, böyle bir projenin olasılığının bile serinin hayranlarını tedirgin etmesi oldukça doğal!

    Peki gerçekten de Pixar, Star Wars'ı kendi tonunda yorumlarsa ne olur? Bu sorunun cevabı hakkında fikir edinebilmek için usta illüstratör Phil Postma'nın çalışmalarına bakmak yeterli olur!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top