Hesabım
    Blood Ties Filminden İlk Trailer Yayınlandı!

    Başrollerini Clive Owen ve Billy Crudup'un paylaştığı Blood Ties filminin ilk fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu!

    Prömiyerini geçtiğimiz yıl Cannes Film Festivali'nde yapan 70'ler suç filmi konseptli Blood Ties, nihayet bu bahar genel gösterimle izleyiciyle buluşuyor! Oyunculuktan gelen Guillaume Canet'in dördüncü uzun metrajlı filmi olan Blood Ties, kanunun xıt kutuplarınds yer alan iki kardeşin birbirine yaklaşma sürecini konu alıyor. Mafya adına kirli işlere bulaşmış olan ve geçmişte yaptıklarının kefaretini ödediğine inanan Chris ve polis olan kardeşi Frank, 1974 New York'unda geçen bu suç filminde, farklı hayatlar yaşamış ve farklı eğilimlere sahip olmalarına rağmen birbirlerinin sırtlarını kollamaya çalışırlar. Chris'in geçmişte bulaştığı tüm belalara rağmen, Frank kardeşini saplandığı suç batağından çekip çıkartmak ve onu adam edebilmek için çabalamaktan çekinmez.

    Yıldızlar geçidi kabilinde değerlendirilebilecek filmin kadrosunda Clive Owen ve Billy Crudup'un yanı sıra, Marion Cotillard, Zoe Saldana, Scott Caan ve Mila Kunis gibi yıldız isimler de yer alıyor. ABD'de 21 Mart'ta gösterime girmesi planlanan filmin ülkemizdeki gösterim tarihi ise henüz kesinleşmiş değil!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top