Hesabım
    Daire Filminin Afişi Belli Oldu!

    Yönetmenliğini Atil İnanç'ın üstlendiği Daire filminin ana afişi belli oldu!

    Atıl İnanç'ın yönetmenliğini üstlendiği ve baş rollerini Fatih Al, Nazan Kesal ve Erol Babaoğlu'nun paylaştığı Daire filmi 7 Şubat'ta gösterime girecek. Filmin afişi, Lacivert Film'in sosyal medya üzerinden yürüttüğü oylama ile aday gösterilen bir kaç afiş arasından yapılan eleme sonrasında seyirci tarafından seçildi.

    Başka Sinema'nın Şubat seçkisinde yer alacak olan filmin konusuysa kısaca şöyle; Felsefe bölümünde öğretim görevlisi ola Feramus, babasının ölüm haberini aldıktan sonra doğup büyüdüğü kasabaya geri döner. Burada Arif ve Betül ile tanışır. Feramus'un doğduğu topraklara geri dönüşü, yavaş yavaş Betül ve Arif'i de içine alan bir değişimin başlangıç noktasını oluşturacaktır.

    7 Şubat'tan itibaren izleyici beğenisine sunulacak olan Daire, üç karakterin, kullanıma kapalı bir havaalanı etrafında şekillendirdiği absürt öyküsüyle dikkat çekiyor. Filmin sosyal medya üzerinden yapılan ve seyircilerin katılımıyla seçilen afişindeyse, genç ve yetenekli grafiker / ilüstrator Ethem Onur Bilgiç'in imzası bulunuyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top