Hesabım
    Alan Partridge Filminin ABD İçin Hazırlanan Videosu Yayınlandı

    Başrolünde Steve Cogan'ın yer aldığı Alan Partridge filminin ABD gösterimi için özel olarak yayınlanan Fragmanı sinema sevelerin beğenisine sunuldu!

    Yönetmenliğini, ağırlıklı olarak televizyon projeleriyle tanınan Declan Lowney'in üstlendiği ve geçtiğimiz yaz İngiltere'de Alpha Papa adıyla gösterilen Alan Partridge: Alpha Papa filminin, kıtanın karşısındaki akibeti de nihayet belli oldu! ABD sinema gösterimleri için yeniden makyajlanan trailer ile görücüye çıkan filmin konusuysa kısaca şöyle;

    Ünlü DJ Alan Partridge'in çalıştığı radyo istasyonu yeni bir holding tarafından satın alınır. Fakat bu el değişimi hınzır DJ Partridge'in hayatında beklenmeyen olayların yaşanmasına sebep olacak, işler kısa sürede çığrından çıkmaya başlayacaktır.

    ABD'deki oscar yarışına başrollerini usta aktris Judi Dench ile paylaştığı Philomena ile katılan Coogan'ın bu hınzır filminin de yakın tarihte gösterim şansı bulmasının, akademinin yarattığı sükseden kaynaklı olduğu söylemek hiç de zorlama olmaz. Filmde Coogan'a Jaspal Badwell, Elizabeth Berrington ve Darren Boyd gibi isimler eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top