Hesabım
    Peri Masalı Filmi İçin Radikal Bir Değişikliğe Gidildi

    Biray Dalkıran'ın yönetmenlik koltuğunda bulunduğu komedi dram türündeki Peri Masalı filmi, adına uygun bir şekilde, yepyeni bir renklendirme düzeni ile vizyona girecek.

    Henüz vizyona bile girmeden hem basında, hem de sosyal medyada çok konuşulur hale gelen, dram komedi türündeki Peri Masalı filmi, yeni vizyon tarihinin duyurulmasından sonra beklenmedik bir değişim kararı daha aldı. Bu yılın ağlatma garantili olarak görülen filminin yönetmeni Biray Dalkıran, mevcut renk düzenlemesinden mutlu olmadığı için tüm  filmin ve fragmanın tekrar renklendirilmesini sağladı.

    Çok daha sıcak ve canlı renkler kullanılarak, fragman ve film gerçek bir masal dünyası havası yakaladı. Büyük bir merakla beklenen filmin başrollerini Emre Kızılırmak ve Burcu Kıratlı paylaşıyor. Sedef Şahin, Alp Korkmaz ve Çetin Altay gibi genç kuşağın çok sevdiği oyuncuların da bulunduğu Peri Masalı filminde, Yeşilçamın dev isimlerinden olan Orhan Aydın ve Itır Esen de rol alıyor. Yenilenen renk düzenine sahip orijinal fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Peri Masalı filmi 28 Mart 2014 tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top