Hesabım
    MyFrenchFilmFestival'den Çocuklara Yönelik Bir Büyüme Öyküsü: Kargaların Günü!

    İnternet üzerinden devam eden animasyon festivali MyFrienchFilmFestivali'nin öne çıkan yapımlarından biri olan Kargaların Günü, ücretsiz olarak izleyici beğenisine sunuldu!

    Babasıyla birlikte, ormanın derinliklerinde yaşayan Courge'un öyküsünü anlatan animasyon filmi, çocuklara yönelik bir büyüme öyküsü anlatıyor. Zalim babasının koyduğu kurallar ve sınırlar dışına çıkamayan Courge, neredeyse h,iç arkadaşa sahip değildir. Bu yalnızlığına eşlik eden, ormanın sakini olan hayaletlerdir. Fakat Courge bir gün en yakındaki köye gitmek zorunda kalır ve bu köyle Manon ile tanışmasıyla birlikte hayatı değişmeye başlar.

    Yönetmenliğini Jean-Christophe Dessain'in üstlendiği film, Jean François Beauchemin'in kitabından uyarlanan film, renk paleti oldukça zengin bir büyüme öyküsü anlatıyor. San Sebastian ve Chicago Film Festivallerinin seçkisinde yer alan bu animasyon, kendi ülkesinde türün yüz akı örneklerinden biri olarak nitelendiriliyor. Filmin seslendirme kadrosundaysa Jean Reno, Lorànt Deutsch ve Isabelle Carré gibi ünlü isimler yer alıyor.

    17 Ocak tarihinde başlayan ve 17 Şubat'a kadar devam edecek olan festivali takip etmek ve bahsi geçen diğer yapımları ücretsiz izlemek için www.myfrencfilmfestival.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Kargaların Günü ise aşağıdaki linkten ücretsiz olarak izlemeniz mümkün:

    http://www.myfrenchfilmfestival.com/tr/movie?movie=31934

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top