Hesabım
    Altyazı'nın Şubat Sayısı Bayilerde!

    Altyazı Aylık Sinema Dergisi, sinema severleri dopdolu bir Şubat sayısıyla selamlıyor!

    Sinemanın nabzını tutan Altyazı dergisi, Şubat sayısında dopdolu bir içeriğe yer veriyor. Geçtiğimiz yılın öne çıkan filmlerini geniş bir dosyada ele alacak olan dergide, Alyazı ekibinin seçtiği yılın en iyi 10 filmi yer alıyor. Ellinin üzerinde sinema yazarının ve ünlü yönetmenlerişn dokunuşlarıyla şekillenen listede, yılın beğenileri ve bu beğenilere yapılan itirazlar yer alıyor. Ayrıca ülkemizde vizyona girmemiş 20 film hakkında da detaylı notlar bulunuyor.

    Kaya Özkaracalar editörlüğünde hazırlanan Korku Yıllığı 2013 ekinde, geçtiğimiz yıl vizyona giren tüm korku - gerilim filmleriinin detaylı eleştirilerine yer verilmiş. Ayrıca yılın en fazla merak uyandıran festivallerinden biri olan !f İstanbul Film Festivali dosyası, yine yılın en merakla beklenen sinemasal hadiseleri arasında yer alan Muhteşem Güzellik (La Grande Bellezza) ve Sadece Aşıklar Hayatta Kalır (Only Lovers Left Alive) filmlerinin detaylı analizleri de Şubat sayısının sunduğu güzellikler arasında.

    Altyazı da ayrıca, Asghar Farhadi Sineması, Para Avcısı (The Wolf of Wall Street), Mr. Banks (Saving Mr. Banks), Kırık Çember (The Broken Circle Breakdown) ve Spike Lee'nin hayal kırıklığı yaratan yeniden çevrimi Oldboy filmlerine de yer veriliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top