Hesabım
    GİO Ödülleri İçin Geri Sayım Başladı!

    Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği'nin (FABİSAD), Giovanni Scognamillo onuruna düzenlediği GİO Ödülleri 2014 için geri sayım başladı...

    FABİSAD, bu yıl bir kere daha bilimkurgu ve fantastik kurgu takipçilerinin hayal güçlerine dayalı üretimlerini ödüllendirecek. Giovanni Scognamillo onuruna düzenlenecek olan GİO Ödülleri 2014 için geri sayım başladı!

    Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği (FABİSAD), bilimkurgu, korku ve fantazya türünde üretim yapan yazar, yönetmen ve çizerlere destek olmayı planlıyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ödüller, 'kısa film' kategorisinin de eklenmesiyle birlikte biraz daha zenginleşti.

    Yayımlanmamış Öykü, Yayımlanmamış İllüstrasyon ve Kısa Film dallarındaki ödüller, www.fabisad.com'un internet sitesinde belirtilen şartlar dahilinde gönderilecek ve her biri alanında yetkin isimlerden oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek!.

    Katılım için son başvuru tarihi 15 Mart 2014 olarak belirlenmiş olup, ödül töreni Haziran ayı içerisinde, sektörden pek çok yetkin ismin bir araya geleceği bir programla sahiplerini bulacak!

    Ayrıntılı bilgi için;

    www.fabisad.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top