Hesabım
    George Clooney, Disney'in Tomorrowland Filmi İçin İlk Kez Konuştu

    The Monuments Man filmi için soruları cevaplayan aktör ve yönetmen George Clooney, başrolünde olduğu ve detayları sır gibi saklanan Tomorrowland hakkında ipuçları verdi.

    2012 - Mayıs ayından beri hakkında neredeyse hiçbir şey duymadığımız Disney'in yeni bilimkurgu macera filmi Tomorrowland hakkında harika haberler var. 2015'te vizyona gireceği bilinen film hakkında konuşan isim George Clooney oldu. Sosyal medya platformu Reddit üzerinden yeni filmi Hazine Avcıları (The Monuments Men) hakkında soruları yanıtlayan oyuncu ve yönetmen, ilk kez Tomorrowland'e dair yeni bilgiler paylaştı.

    İnsanlığın gelişimine kafayı takmış bir mucit rolünde olan Clooney, kendisine hikayede eşlik eden bir başka bilim sevdalısının ise Britt Robertson olduğunu tekrardan doğruladı. İkilinin canlandırdığı karakterler Tomorrowland adlı ütopyanın yaratılışı ve arayışı için kilit isimler olacakmış.

    Daha önce Ratatuy (Ratatouille) gibi başarılı bir animasyonu yönetmiş ve ilk gerçek uzun metrajını Mission: Impossible - Ghost Protocol ile gerçekleştirmiş olan Brad Bird'ün yönettiği yapım hakkında çok fazla detaya girmekten kaçınan George Clooney, bolca mavi ekranlı sahnenin kullanıldığını dile getiriyor. Film hakkında çok konuşmanın hikayeye zarar verebileceğini ve filmin sonunda herkesin öleceğini açıklamanın da hoş olmayacağını belirten isim, yaptığı muziplikle de gülümsetiyor.

    Tomorrowland filmi 22 Mayıs 2015 tarihinde ABD'de vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top