Hesabım
    Chris Pratt, Jurassic World Hakkında Konuştu!

    Jurassic Park serisinin yeni filmi Jurassic World önceki kahramanların yaptıkları hataları tekrarlayacakları ve bir kez daha kaosu serbest bırakacakları bir yapım olacakmış.

    Yönetmenliğini Colin Trevorrow'un yapacağı ve seriyi günümüz teknolojisi ile çok daha gerilimli bir hale taşıyacağı film, Jurassic World'den harika haberler var. MTV News'un haberine göre Jurassic World'ün başrol oyuncusu Chris Pratt filmden bir hayli umutlu. Aktör seyircilerin haklı olarak neden bir kez daha aynı formülü uyguladıklarını, soracaklarını bildiğini ve filmin de buna harika bir cevabı olduğunu belirtiyor.

    İlk üç filmde günümüze getirilen dinozorların korkunç olaylara yol açması sonrasında, neden aynı şeyi tekrarladıklarını soranlara, sağlam bir yanıtımız var, diyor Pratt. Her şeyin "halen dersimizi almadık ve bir kez daha deneyip, işe yarayacak mı bir görelim" mantığından ibaret olmadığını dile getiren aktör, senaryoda bu haklı soruya oldukça okkalı bir açıklamanın yer aldığını müjdeliyor. Üstelik sebep bir o kadar da muzip bir içeriğe sahipmiş!

    Öte yandan yönetmen Trevorrow'un yaptığı açıklama Jurassic World'ün hem 35mm hem de 65mm çekildiğini ve IMAX versiyonunun da muhtemel olduğunu haber veriyor. Filmin çekimleri Nisan ayında Hawaii'de başlayacak ve 12 Haziran 2015 tarihinde de seyircisi ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top