Hesabım
    Sabotage Filminin Red Band Fragmanı Yayınlandı!

    Başrolünde Arnold Schwarzenegger'i izleyeceğimiz Sabotage filminin red ban trailerı yüzünü aksiyon severlere gösterdi!

    Arnold Schwarzenegger'in aksiyon ile imtihanı devam ediyor! Geçtiğimiz ay vizyon şansı elde eden Kaçış Planı (Escape Plan) ile birlikte, son dönemde salt 80'ler figürü olmanın bir adım daha ötesine geçen ve beyazperdede ikinci baharını yaşayan Schwarzenegger'a; hem kamera önünde hem de kamera arkasında aksiyon kulvarının erbabı geniş bir ekip eşlik ediyor!

    İlk Gün (Training Day)'in yaratıcı ekibi arasında yer alan ve Tehlikeli Takip (End of Watch) ve Sokağın Kralları (Street Kings) gibi filmlerle birlikte, alanında rüştünü ispatlayan isimlere adını kazımayı başaran David Ayer'in bu dördüncü uzun metrajlı filmi; tıpkı daha önceki filmlerinde olduğu gibi burnunu kartelin işine soktuktan sonra başı beladan kurtulmayan bir polis biriminin macerasını anlatıyor.

    Sam Worthington'u da alışılmışın dışında bir fizikle izleyeceğimiz filmde Mireille Enos ve Terrence Howard gibi isimlere son dakika sürprizi olarak açıklanan Josh Holloway eşlik ediyor. 35 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olan film, ülkemizde, 2 Mayıs tarihinde sinema salonlarına damlayacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top