Hesabım
    Will Smith, Independence Day 2'de Olacak mı?

    Will Smith, Independence Day'in devam filminde yer alamayacağını belirtti!

    ID Forever olarak duyurulan yeni Kurtuluş Günü (Independence Day) projesinden yeni haberler gelmeye başladı. Yapımcılar tarafından projeye dahil edilmek için ikna sürecine girilen Will Smith cephesinden de daha net bilgiler ortaya çıktı!

    Firstshowing'in haberine göre, Will Smith'in projedeki akibeti halihazırda muğlaklığını korumasına rağmen, ünlü aktörün muhtemelen projede yer almayacağı belirtildi!

    Smith'in akibeti ne olursa olsun, Dean Devlin ve Roland Emmerich'in projenin hazırlık aşamalarına geçtikleri de geçtiğimiz ay, kulaklarımıza çalınan bilgiler arasındaydı. Henüz kadrosunda yer alan diğer isimlerin kesinleşmediği projede Devlin ve Emmerich ikilisi, kafalarındaki yapım süreci takviminde sapmaya gitmek istemediklerini açıkladılar.

    Senaryonun, Smith'in canlandırdığı Steven Hiller karakterinin üvey oğlu üzerinden gidilebilecek bir alternatif düşündüklerini de belirten beyin takımı, bu konuda da kesin bir sonuca varabilmiş değil! Projenin akibeti, Smith ile Emmerich arasında gerçekleşecek olan son görüşmede belli olacak!

    İki bölümden oluşan ve muhtemelen bir bilimkurgu serisine evirilmesi planlanan yeni Independence Day projesinin oluşumunda ne gibi bir rota izleneceği önümüzdeki günlerde kesinleşecek gibi görünüyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top