Hesabım
    Nymphomaniac'ın Basın Toplantısı Olaylı Geçti!

    Lars Von Trier sinemasının yeni mihenk taşı olarak görülen ve iki bölüm olarak vizyona sokulacak olan filmi Nymphomaniac ilk günden gündeme oturmayı başardı.

    Lars von Trier'in iki bölüm halinde vizyona girecek olan ve izleme şansına erişenler tarafından bir başyapıt  olduğu belirtilen İtiraf (Nymphomaniac) adlı filminin Berlin'deki basın toplantısı olaylı geçti. Daha önce Cannes'ta yaptığı konuşma ile ikaz alan Trier, basın etkinliğine katılmazken başrol oyuncularından Shia LaBeouf beklenmedik şekilde toplantıyı terk etti!

    Yönetmenin katılmadığı etkinlikte ilk 10 dakika boyunca bulunan ünlü oyuncu, diğer oyuncularla birlikte paylaştığı masayı bırakıp giderken, "Martılar balıkçı gemisini takip eder, çünkü balıkların denize döküleceklerini zannederler" şeklinde bir cümle kurdu. Bu öfkeli ayrılışın sebebi ise aktöre sorulan filmdeki bazı seks sahneleri ile ilgili detaylar oldu.

    Bu arada yönetmen hakkın konuşan oyuncular şunları söyledi;

    "Şimdiye kadar her bir depertmana bu kadar hakim olan biri ile çalışmamıştım, ilham dolu ve oldukça kibar biri." - Christian Slater

    "Hiç söylenildiği gibi çalışılması zor bir insan değil. Aksine çok daha kolay ve eğlenceli." - Stellan Skarsgård

    "Bana sürekli olarak gereğinden fazla rol yaptığımı söylüyordu ve haklıydı. Günde 25 dakika boyunca monologların olduğu 7'şer sayfa verirdi ve bu sayede sanki sahnedeymişim ya da ilk çekimimi yapıyormuşum gibi rahat olurdum." - Uma Thurman

    Bu arada bir süre önce Hollywood yapımlarından uzaklaşacağını açıklamış olan Shia LaBeouf, gala öncesinde kafasına bir kese kağıdı geçirdi. Kese kağıdının üzerinde ise şu cümle yazıyordu; "Ben artık ünlü biri değilim!"

    Görsel: Getty Images

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top