Hesabım
    Star Wars: Episode VII'nin Oyuncuları Belli Oldu, Çekimler Başlamak Üzere

    Sinema tarihinin en çok kazanan ve ünlü yapımları arasına giren Star Wars, yeni bir üçleme ile birlikte sinemalara geri dönecek. Filmlerin yönetmeni ise Lost ile ünlenen J.J. Abrams!

    George Lucas'ın dünyayı kasıp kavuran efsanesi Star Wars, bolca tartışma yaratan ikinci üçlemenin ardından geri dönüyor. Episode VII, Episode VIII ve Episode IX adı ile vizyona girmesi beklenen ve ilk üçlemenin kaldığı yerden hikayesini devam ettirecek yapımların Expanded Universe ile bağlantılı olması da bekleniyor. EU, Star Wars evreninde geçen ancak Lucas'ın film ve lisanslı içeriklerinden bağımsız gelişen içeriklere verilen bir isim.

    Orijinal filmlerde oynamış olan Mark Hamill, Carrie Fisher ve Harrison Ford'un yeni filmlerde yer alabileceği konuşulurken, Fisher geri döneceğini çoktan açıkladı bile. Bu arada Hit Fix yaptığı haber ile çekimlerin önümüzdeki Mayıs ayının ortalarında başlayacağını duyurdu. İlk filmin de çekildiği Londra'daki Pinewood Studios'ta başlanacak olan çekimlerde, gerçek Millenium Falcon'da konuk olarak yerini alabilirmiş.

    Son olarak söylenenlere göre filmlerin asıl oyuncu kadrosu belirlenmiş ve sadece birkaç yan karakter için aktör ve aktrisler ile görüşmeler devam ediyormuş. Star Wars: Episode VII, 18 Aralık 2015 tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top