Hesabım
    Oscar Ödülü Leonardo DiCaprio'ya Gidecek Haberi Ortalığı Karıştırdı

    Bir televizyon kanalının Oscar ödülleri ile ilgili yaptığı program yanlışlıkla kazanlardan birini ortaya çıkardı. Ancak durumun çok daha başka olduğu daha sonradan anlaşıldı.

    2 Mart'ta sahiplerini bulacak olan Akademi Ödülleri ile ilgili yaşanan bir gelişme sosyal medyada soğuk duş etkisi yarattı. CNN'in yaptığı bir programda Oscar heykelciklerinde yer alacak olan plakalar gösterildi ve bunlardan biri de Leonardo DiCaprio'nundu. Altın plaka oyuncunun Para Avcısı (The Wolf of Wall Street) filmi ile en iyi erkek oyuncu ödülü kazandığını müjdeliyordu. Bu haber internet üzerinden de yayılmaya başlayınca kızılca kıyamet koptu.

    Huffington Post'un haberine göre CNN kısa süre içinde bir açıklama yaptı. Söylenenlere göre Akademi aslında her bir oyuncu için önlem olarak önceden bu plakaları hazırlatıyor ve törende bir aksaklık yaşanmaması için hazırlık yapmış oluyor. Benzeri bir açıklama 2010 senesinde direkt olarak Akademi'den de gelmişti. Böylece Oscar Ödül Töreni gecesine de gölge düşmemiş oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top