Hesabım
    Miss Piggy'nin Kıyafetleri Vivienne Westwood'dan!

    Miss Piggy, Disney'in yeni filmi Muppets Aranıyor'un kostümeri için, dünyaca ünlü tasarımcı Vivienne Westwood ile anlaştı!

    Piggy ile Kermit'in akibeti, Muppets takipçilerinin gündemini meşgul ededursun, filmin cephesinden yeni haberler de gün yüzüne çıkmaya başladı!

    Yönetmenliğini James Bobin'in üstlendiği Disney'in yeni filmi Muppets Aranıyor (Muppets Most Wanted) filminin kostümleri, ünlü tasarımcı Vivienne Westwood'a emanet edildi. Şöhretli diva Piggy bu sayede, Westwood'un özel olarak tasarladığı Gelinlik ile görünecek!

    Bol yıldızlı bir Avrupa turunu içeriğine eklemleyen Muppets Aranıyor filmi, Miss Piggy için de beyazperdeye yeniden dönüşünün sembolü olacak! Piggy ile Kermit'in, artık yılan hikâyesine dönüşen evlilik meselelerinin sürprizini bozmayacak biçimde, Piggy'nin en azından gelinlik sevdasının tasarımcı Vivienne tarafından giderildiğini söylemek pek de yanlış olmayacak gibi!

    Kadrosunda Tom Hiddleston, Salma Hayek, Christoph Waltz ve Stanley Tucci gibi isimlere de yer veren film, ülkemizde 13 Haziran 2014 tarihinde izleyiciyle buluşacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top