Hesabım
    Arnold Schwarzenegger'in Sıradaki Filmi Sabotage'a Yeni Video!

    Başrolünde meşhur Terminator'ımız Arnold Schwarzenegger'in bulunduğu Sabotage, yeni bir film içi kliple tekrar karşımızda.

    David Ayer tarafından yönetilen ve başrolünde aksiyon sinemasının olmazsa olmaz isimlerinden Arnold Schwarzenegger'in yer aldığı Sabotage filminin gösterim tarihi hızla yaklaşıyor. İlk Gün (Training Day)'in yaratıcı ekibi arasında yer almış ve Sokağın Kralları (Street Kings) gibi filmleri yönetmiş olan Ayer'in seyircisini aksiyona doyuracağı film bir de yeni klibe kavuştu. Klipte kendi ajanları ile birlikte tartışan Schwarzenegger'i ve hızla tırmanan gerilimli konuşmaya tanık oluyoruz.

    35 milyon dolar bütçeye sahip olan Sabotage filminde büyük bir mafyayı çökerten DEA gücünün, kısa bir süre sonra büyük bir koplonun içine çekilmesi ve ajanların teker teker öldürülmesiyle start alan hikayesine tanık olacağız. Filmin diğer oyuncuları arasında Sam Worthington, Mireille Enos ve Terrence Howard gibi güçlü isimler de mevcut. Sabotage filmi 2 Mayıs tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top