Hesabım
    Recep İvedik 4 Vizyon Tahtına Oturdu!

    Şahan Gökbakar'ın ünlü Recep İvedik serisinin dördüncü filmi geçtiğimiz haftasonunun en çok izlenen yapımı oldu.

    Geçtiğimiz haftasonunun en çok izlenen filmleri belli oldu. 28 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında vizyonda bulunan yapımlardan en çok ilgi gören isim beklendiği gibi Recep İvedik 4 oldu! Recep İvedik 4 filmi ikinci haftasında, 865 salonda, sadece bu haftasonu olmak üzere toplam 1 milyon 165 bin 106 seyirciye ulaşmış.

    Şahan Gökbakar'ın komedisini takip eden isim yine bir yerli komedi olan Sürgün İnek filmi. Üçüncü sırada yerli romantik yapım bi küçük Eylül meselesi, dördüncü sırada Türk komedi filmi Eyyvah Eyvah 3 ve beşinci sırada ise yerli korku komedi denemesi Gulyabani bulunuyor.

    Altıncılığı başrolünde Colin Farrell'ın bulunduğu Kış Masalı (Winter's Tale) ele geçirmiş. Yedincilik uzun süre boyunca listenin tepesinden inmemiş olan Düğün Dernek filmine ait. Sekizinci sırada Herkül : Efsane Başlıyor (The Legend Of Hercules), dokuzuncu sırada bu hafta vizyona giren başarılı film Aile Sırları (August: Osage County) ve son sırada ise Para Avcısı (The Wolf of Wall Street) filmi yer alıyor. Daha detaylı bilgi için Box Office sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top