Hesabım
    Recep İvedik 4 Filminin Müzik Albümü Çıkıyor!

    Rekordan rekora koşan Recep İvedik serisinin dördüncüsü şimdi de müzik albümü ile piyasayı sallayacak.

    Başrolünde Şahan Gökbakar'ın yer aldığı ve serinin en çok izleneni olarak rekora doğru koşmakta olan Recep İvedik 4 filmi çok yakında orijinal soundtrack albümüne kavuşacak. Reklam cıngılları konusunda deneyimleriyle tanınan Jingle-Jungle adlı şirket tarafından müzikleri hazırlanan filmin bu özel albümü Mart ayı içerisinde satışa çıkacakmış.

    Jingle-Jungle şimdiye kadar Yahşi Batı, İnşaat ve Komser Şekspir gibi önemli filmlerin de müziklerini yapmıştı. Şirketin yeni projesi Recep İvedik 4 soundtrack'inde ise kahramanın Güngören'deki hayatı ile Issız Ada macerasından oluşan birbirinden tamamen ayrı dünyaları anlatan filmde, arabestek bluesa, halk müziğinden latine uzanan geniş bir yelpaze yer alıyor. Filme özel yaratılan tema müziğinde ise bağlama-cura'yı Ali Yılmaz, Perküsyon ve yaylıları Onur Nar çalmış. Ada müziklerinde ise Küba müziğinden destek alındı.

    Jingle-Jungle'ın sahibi müzisyen Ömer Özgür, filmin tüm gitar kayıtlarını kendisinin yaptığı ve bir reklamcı gözüyle seyirciyi çekecek temalar üzerinde çalıştıklarını ve Şahan Gökbakar'ın, müzik temalarını oluştururken fikirlerini her zaman paylaştığını belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top