Hesabım
    Gelecek Program: Yekta Kopan'ın Sesiyle "Bay Peabody ve Meraklı Sherman"

    Sımsıcak bir baba ve oğul hikayesini anlatan animasyon filmi Cuma günü vizyona giriyor.

    Daha önce Aslan Kral (The Lion King) ve Çifte Soygun (Flypaper) gibi yapımlar ile karşımıza çıkmış olan Rob Minkoff, bu sefer çok özel bir proje ile geliyor. Zeki diyaloglar ile süslü, garip karakterlerle dolu bir macera – komedi, hatta bilimkurgu olarak tanımlanan Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk (Mr. Peabody & Sherman)'da Bay Peabody ve oğlu Sherman'ın akıl almaz serüvenine konuk olacağız. Buz Devri (Ice Age) serisinde sesi ile Sid'e hayat verem Yekta Kopan filmde Bay Peabody'e sesini vermiş.

    Truva’dan, Leonardo Da Vinci’ye, Marie Antoniette’den Albert Einstein’a, Mısır’dan Amerika’ya kadar uzanan macera hakkında konuşan Rob Minkoff “Bay Peabody ve Sherman efsane olacak bir ikili, tıpkı Laurel ve Hardy, Batman ve Robin, Holmes ve Watson gibi" diyor. Bay Peabody'nin tipik bir av köpeği değil, bir köpek olmasına rağman bir girişimciden, bilim insanından, bir girişimciden hiç bir eksiği olmadığını da ekleyen isim, evlatlık olarak kendisine katılan Sherman ile çok özel bir baba – oğul ilişkisine sahip olduklarını söylüyor.

    Bay Peabody and Sherman 1950'lerde ve 1960 lardan önce yapılan “Rocky and His Friends” ve “The Bullwinkle Show” daki karakterlere ve fikirlere bağlı olarak Jay Ward tarafından üretilmiş. Karakterler “Peabody’’nin İmkansız Tarihi” segmentinin içinde ortaya çıkarlar ve Ted Key tarafından yaratılmışlar.

    Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk animasyon filmi 14 Mart'ta sinemalarda.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top