Hesabım
    Sandman Filmine Neil Gaiman'dan Müjdeli Haber!

    Dünyaca ünlü çizgi roman serisi Sandman bu sefer kesin olarak beyazperdeye konuk olacak.

    Neil Gaiman'in edebiyat ödüllü efsanevi çizgi roman serisi Sandman bildiğiniz gibi beyazperdeye uyarlanacak. İlk olarak 1990'ların sonralarında sinemaya teşrif edeceği söylenen marka bir türlü ön prodüksiyon aşamasını geçememiş ve tabiri caiz ise çöpü boylamıştı. Daha sonra Sandman televizyon serisi olarak sevenlerinin karşısına çıkacaktı ancak bu proje de gerçekleşemedi.

    Geçtiğimiz aylarda gelen haberler ise başarılı genç aktör Joseph Gordon-Levitt'in, Sandman'in yaratıcısı Neil Gaiman ile görüştüğünü ve filmi hem yönetim, hem de oynayacağını belirtiyordu. İki isimden de doğrulama gelmiş ve gözler projenin yeni safhasına çevirilmişti. Gaiman geçtiğimiz gün bir festivalde yaptığı açıklamada, Çarşamba günü, yani bugün Gordon-Levitt ile görüşeceğini ve senaryo üzerinde konuşacaklarını müjdeledi. Filme dair detaylı bir çalışma olacağını söyleyen isim böylece bekleyenlerinin yüreğine su serpmiş oldu.

    Joseph Gordon-Levitt, daha önce eline geçen senaryoyu başarısız bulmuş ve "kötü bir Sandman filmi çekileceğine, hiç olmasın daha iyi" demişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top