Hesabım
    Dwayne Johnson ve Carla Gugino Hayat Kurtaracak!

    Carla Gugino ve Dwayne Johnson 2015 yazının felaketi San Andreas'ta hayat kurtaracak!

    2015 yazının gişe canavarlarından biri olması beklenen San Andreas cephesinden yeni haberler gelmeye başladı. Yönetmen koltuğuna Gizemli Adaya Yolculuk (Journey 2: The Mysterious Island) filmiyle sükse yapan Brad Peyton'un oturduğu filmin başrolleri Dwayne Johnson ve güzel aktris Carla Gugino üstlenecek! Daha önce Sihirli Dağ (Race to Witch Mountain) projesinde bir araya gelen ikilinin, San Andreas'ta nasıl bir uyum sağlayacaklarıysa merak konusu.

    California'da yaşanan ve Batı Kıyı Şeridi'nin tamamını etkileyen büyük çaplı bir deprem faciasının ardından yaşanan arama kurtarma sürecinde, itfaiye eri Tom'un yaşadıklarını ön plana alan bu yüksek bütçeli felaket filmi, yönetmen Peyton'un aynı yıl içerisinde üstleneceği üç projeden biri olacak!

    3D teknolojisinin imkanlarından da faydalanacak olan filmde bizleri ne gibi bir görsel işçiliğin beklediğiyse şimdiden merak konusu! ABD'de 5 Haziran 2015 tarihinde izleyiciyle buluşması planlanan yapım, önümüzdeki yılın en çok merak uyandıran projelerinden biri olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top