Hesabım
    Arnold Schwarzenegger, Terminator: Genesis Hakkında Konuştu!

    Yeni Terminator filmi, Terminator 2 tadı verecekmiş!

    Terminator serisinin son filmi Terminator: Genesis için geri dönecek olan efsane oyuncu Arnold Schwarzenegger, yapım hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Senaryonun okumaları esnasında oldukça mutlu olduğunu belirten aktör, filmin adeta Terminatör 2 (Terminator 2 : Judgement Day) gibi hissettirdiğini ve bunun muhteşem bir his olduğunu belirmiş. "Yüksek seviyede aksiyon ve beklenmedik özel efektler" diyor Schwarzenegger, "hepsi de üst sınıf!"

    Thor benzeri bir film olmayacağını, yönetmen aynı olsa bile karşımızda çok daha sert bir film olacağını söyleyen aksiyon sinemasının ünlü yüzü, tekrar aynı rolü oynayacağı için de oldukça heyecanlıymış. James Bond ve Batman için aynı şeyin geçerli olmadığını ve 30 yıllık sürece rağmen aynı karakteri canlandırmanın büyük bir onur olduğunu da ekleyen Arnold Schwarzenegger, sinema tarihinde böyle bir örneğin bulunmadığının da altını çiziyor.

    Alan Taylor'ın yöneteceği filmin başrollerinde Emilia Clarke, Jason Clarke ve Jai Courtney yer alıyor. Terminator: Genesis 26 Haziran 2015'te vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top