Hesabım
    Gelecek Program: Meddah

    Yaşlı bir tiyatrocunun hayatı sinema perdesine yansımak üzere. Meddah filmi Cuma günü vizyonda olacak.

    Yönetmenliğini Batur Emin Akyel'in yaptığı, başrollerinde Münir Canar, Tuğçe Kumral, Evren Bingöl, Tolga Evren, Hakan Gerçek, Haldun Boysan gibi isimlerin yer aldığı Meddah filmi Cuma günü vizyona giriyor.Yurtdışında ilk kez Kasım ayında Bangkok'ta World Film Festivali'nde gösterildi, 6-13 Aralık tarihlerinde ise Hindistan'daki Trivandrum'da düzenlenen, 18. Uluslararası Kerela Film Festivali'nde yarışma bölümüne katıldı.

    Başrolünde, Geleneksel Türk Tiyatro'sunun usta ismi Munic Canar'ın yer aldığı Meddah filminin müzikleri ise, yurt içinde ve yurt dışında birçok konserde eserleri seslendirilmiş, sinema ve tiyatro müziği alanında da çalışmaları olan Onur Özmen tarafınca bestelenmiş.

    Eskiden çok meşhur bir tiyatro oyuncusuyken, şimdilerde otel odalarında yaşayan ve hızlı hayatı yüzünden hırpalanmış bedeniyle fazla vakti kalmayan Aziz, arada bir yaptığı Meddahlık ile üç beş kuruş kazanır. Zamanının tükendiğini anlayan Aziz, vefalı dostu Veli'nin desteği ile turne ekibine katılır ve yıllar önce yaptığı bir hatayı düzelmeyi planlar.

    Meddah filmi 28 Mart'ta vizyonda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top