Hesabım
    Herkül: Özgürlük Savaşçısı Filminden Türkçe Dublajlı ve Altyazılı Fragmanlar!

    Yaz döneminin potansiyel gişe canavarlarından biri olan Herkül: Özgürlük Savaşçısı filminin hem Türkçe dublajlı hem de altyazılı fragmanları yayınlandı!

    Başrolünde Dwayne Johnson'ı izleyeceğimiz ve yaz döneminin iddialı gişe bombalarından biri olmasına kesin gözle bakılan Herkül: Özgürlük Savaşçısı filminden Türkçe dublajlı ve altyazılı fragmanlar da sinemaseverlerin beğenisine sunuldu!

    Son yıllarda hem beyazperdede hem de televizyon dünyasında yeniden yükselen 'Kılıç ve Sandalet' türünün popüleritesinin de gücüyle bir kere daha beyazperdede izleyeceğimiz fantastik temelli Herkül mitini temelli öyküye ev sahipliği yapacak olan film, ülkemizde sıcak yaz günlerinde, sert bir fantezi fırtınası estirecek!

    Hercules: The Thracian War' adlı grafik romandan perdeye aktarılan filmin yönetmenliğini, çizgi roman uyarlamaları konusuna hiç de yabancı olmayan Brett Ratner üstleniyor! Ian McShaneRufus Sewell ve John Hurt'un de kadroda yer aldığı film, ülkemizde 25 Temmuz 2014 tarihinde izleyiciyle buluşacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top