Hesabım
    Josh Brolin, Neden Batman Rolünü Reddetti?

    Son olarak Oldboy filminde karşımıza çıkan Josh Brolin, Batman rolünü neden kabul etmediğini açıkladı.

    Son yılların en büyük projelerinden biri olan Batman vs Superman, bir diğer adı ile Man of Steel 2 için gelen haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Kısa bir süre önce ortaya çıkan bir bilgi, ünlü aktör Josh Brolin’in filmde oynayabileceğini ancak Batman rolü için gelen teklifi geri çevirdiği yönündeydi. Brolin bugün yaptığı bir açıklama ile birlikte neden yeni Batman olmak istemediğini söyledi.

    Josh Brolin, yönetmen Zack Snyder ile görüşmelerinin neticesinde iki taraflı olarak aynı fikre vardıklarını söylüyor. “Snyder’ın da, benim de kendi sebeplerim vardı ve ortak bir anlaşma yaptık” diyor ünlü aktör. Batman rolü için Ben Affleck’in seçilmesinden sonra kopan yaygara hakkında da açıklama yapan isim, insanların saygısız davranabildiğini ve aktörlerin neden suçlandığını anlamadığı, belirtti. Hayranların neden böyle davrandığını anladığını ancak aktörlerin de insan olduğunun unutulmaması gerektiğinin altını çiziyor.

    Batman rolünü geri çevirmesi konusunda da önemli detaylar paylaşan Josh Brolin, “benim için her şey cool olmakla ilgili değil. Geriye baktığımda beni gururlandıracak işlerim var ve bu benim için yeterli” diyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top