Hesabım
    The Incredibles Ekibine Kim Geri Dönüyor?

    Brad Bird'ün alametifarikası olan ve bu gün karşımıza çıkan süper kahraman parodilerinin ağa babalarından biri sayılan The İncredibles ekibine hangi isim geri dönüyor?

    Pixar ve Walt Disney iş birliğinin son mahsulü, İnanılmaz Aile (The Incredibles) 2004 yılının en başarılı animasyon hadisesi olmuş; her ne kadar devam filmi için önü fazlasıyla açık olsa da, yapımcılar tarafından bu zamana kadar bu boşluğu doldurma yolunda herhangi bir atılmamıştı!

    Nihayet geçtiğimiz haftalarda, filmin bir devam halkasına kavuşacağının müjdesi verilerek, hayranlarının yüzü güldürüldü. 10 yıl aradan sonra gelen bu sevindirici haberin ne gibi sürprizlere gebe olduğunu zaman gösterecek olsa da, filmin karakter cephesinden ilk açıklama Samuel L. Jackson tarafından yapıldı!

    Filmde Frozone karakterine ses veren Jackson, devam filminde bu sempatik süper kahramanın da yer alabileceğini söyledi. Şu sıralar bir kaç projenin birden altına girmiş olan Brad Bird ise, yeni filmde senarist olarak görev alacak. Gerçek zamanlı bir öyküyle sevenlerin karşısına çıkarılması planlanan filmde, ailenin en sevilen üyesi Jack-Jack'in izleyiciyi nasıl selamlayacağıysa büyük merak konusu!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top