Hesabım
    Tolga Çevik Kedi Oldu!

    Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi filminin seslendirme kadrosu pekçok ünlü isimden oluşmuş. Tolga Çevik ise Kedi Şimşek ile başrolde.

    Ben Stassen ve Jérémie Degruson tarafından yönetilen Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi (The House of Magic) filmi Cuma günü vizyona giriyor. Son yılların en başarılı animasyon filmleri arasında gösterilen yapımın seslendirme kadrosunda ise başrolü ünlü komedi oyuncusu Tolga Çevik almış. Kadroda yer alan diğer isimler arasında Altan Erkekli, Volkan Severcan ve Dilşad Çelebi de bulunuyor. Tolga Çevik ile gerçekleşen röportaj ve kamera arkasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz!

    Tolga Çevik'in seslendirdiği küçük kedi Şimşek sahipleri tarafınan sokağa atılır. Hayatını sokaklarda geçireceğini düşünen kedi şans eseri sihirbaz Lawrence'ın gizemli malikanesini bulur. Bir süre sonra buraya yerleşen Şimşek ve malikanenin diğer üyeleri büyük bir tehlike altına girer. Lawrence hastalanmıştır ve sihirbazın yeğeni evin üstüne konmak istemektedir. Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi filmi 4 Nisan'dan itibaren sinemalarda.

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top