Hesabım
    Hızlı ve Öfkeli 7'de Paul Walker'ın Yüzü Kim Olacak?

    Universal yapımcıları, Hızlı ve Öfkeli 7 filmini tamamlamak için Paul Walker'ın kardeşleri Caleb ve Cody Walker'dan da yardım alacaklar.

    Geçirdiği trafik kazası sonucu geçtiğimiz aylarda aramızdan ayrılan Paul Walker'ın yer aldığı son proje olan Hızlı ve Öfkeli 7'nin prodüksiyon süreci devam ederken; Walker'ın filme ne şekilde eklemleneceğine dair yeni haberler de ortaya çıkmaya başladı.

    Daha önce CGI teknolojisiyle öyküye dahil edileceği öne sürülen Walker'ın, son olarak belli sahnelerde, kardeşleri Caleb ve Cody Walker tarafından da perdeye taşınabileceği haberi gündeme geldi. Ünlü aktöre olan fiziksel benzerliklerinden dolayı, öyküdeki belli başlı boşlukları CGI yardımı almadan doldurmak için, aktörün kardeşlerinden yardım almayı planlayan Universal yapımcıları; böylece CGI etkisini de en aza indirgeyerek daha organik bir çalışma ortaya çıkarmayı planlıyor.

    Yönetmenliğini James Wan'ın üstlendiği ve kadroya Jason Statham, Tony Jaa, Kurt Russell ve Djimon Hounsou gibi isimlerin eklendiği, serinin yeni halkası 2015 yılının Nisan ayında izleyiciyle buluşacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top