Hesabım
    Kısacık Cannes

    Fatih Akın'lı Altın Palmiye renksiz başladı

    58. Cannes Film Festivali dün kapılarını tüm sinemaseverlere ve film endüstrisinin devlerine açtı. 21 filmin Altın Palmiye uğruna yarışacağı festival son yılların en renksiz şovuyla start aldı.

    Hollywood Reporter'ın bildirdiğine göre oldukça kısa geçen açılış töreni kadar kırmızı halı da ilgi görmedi. Fransız yapımı, Dominik Moll'ün filmi Lemming'in açılış filmi olarak festival sarayını süslediği saatler oldukça sakin geçti.

    Emir Kusturica'nın jüri başkanlığını üstlendiği Javier Bardem, Salma Hayek gibi yıldız oyuncuların yanı sıra Fatih Akın'ın da jüride yer aldığı festivalin yıldızları Bardem ve Hayek ikilisi oldu. Kırmızı halıdan geçerken en çok ilgiyi gören ikiliden Hayek oldukça mutluydu.

    BBC'ye yaptığı açıklamada ''Burada bir filmle yarışmakta çok güzel. Ancak o zaman sadece o filmle anılıyorsunuz, jüri üyesi olmaksa bambaşka bir duygu. Çünkü artık yaptığınız filmlerle, oyunculuğunuzla kendinizi ispatlamış oluyorsunuz'' diyen güzel oyuncu festivalin en renkli siması olmaya devam edecek gibi.

    On gün sürecek Cannes Film Festivali'ndeki kanlı yarışı kaçırmak istemiyorsanız gözünüz Beyazperde.com'da olsun. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

    Sanem Türk

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top