Hesabım
    Tiglon’dan Yeni DVD’ler

    Yepyeni DVD'ler raflarda yerini aldı.

    Her ikisi de 2014 yılında vizyonda olan Roel Reine imzalı Şeytanın Günü ve başrolünde Tom Sizemore'un olduğu Düşman Hattı: Donanma Timi 8 filmlerinin DVD'leri Tiglon etiketiyle raflardaki yeri aldı. 

    Korku severlerin beğenisine sunulan Şeytanın Günü, genç bir çiftin huzurlu birlikteliklerinin, şimdiye kadar ki en dehşet verici kabusa dönüşünü izliyoruz. Balaylarındaki gizemli bir gecenin ardından Zach ve Samantha beklenenden erken bir gebelikle karşı karşıya kalırlar. İleride izlemek için her şeyi videoya kaydetmekte olan Zach, eşindeki garip davranışları fark eder. Bu davranışları hamilelik sürecine bağlasa da Samantha’nın bedenindeki ve zihnindeki rahatsız edici değişimlerin başka bir sebepten kaynaklandığı çok geçmeden ortaya çıkar. Filmin başrollerinde Allison MillerZach Gilford veSam Anderson yer alıyor. 

    Diğer seçenek ise macera severler için bire bir. Tom Sizemore'un başrolünde olduğu film, Amerikan özel kuvvet askerlerinden oluşan gizli bir grubun, Afrika’da bir göreve gönderilmesiyle başlıyor. Gizli bir maden operasyonunu ortaya çıkarmalı ve uluslararası teröristlere silah niteliğinde uranyum satışının engellenmesi gerekmektedir. Donanma ekibi, uranyumları güvenli bir yere almak, bilinmeyen alıcıları ortaya çıkarmak ve dünyanın başına gelen en büyük tehditlerden birini püskürtmek için Kongo’da yollarını bulmaya çalışırken tehlike her zamankinden fazla kol gezmektedir, tabii ölüm de! Filmin yönetmen koltuğunda Roel Reine'yi görüyoruz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top