Hesabım
    Vizyonda Bu Hafta!

    Vizyonda bu hafta animasyondan bilimkurgu aksiyona 8 yeni film sinemalarda! X-Men : Geçmiş Günler Gelecek, Zayıflığın Esareti ve Mavi Adam öne çıkan bazı yapımlar...

    Marvel'in en çok merak edilen yapımları arasında yerini alan X-Men: Geçmiş Günler Gelecek, bu hafta vizyonda yerini alıyor. Üçleme olacak olan serinin ikinci filminde yönetmen koltuğunda, X-Men: Birinci Sınıf filmini de yöneten Bryan Singer oturuyor. Bu sefer zamanda yolculuk yapması gerecek olan kahramanlarımız, geçmişte kendi gençlikleriyle hesaplaşacak. Filmin zengin kadrosunda Humgh JackmanJames McAvoyMichael Fassbender, Jennifer Lawrence, Patrick Stewart, Ian McKellen, Halle Berry ve Ellen Page gibi güçlü oyuncular yer alıyor.

    Yeni filmde mutantların soyunu kurtarabilmek için iki ezeli düşman Magneto ile Charles Xavier güçlerini birleştirirler ve Sentinel'lerin vahşetini durdurmak için ortak bir plan hazırlarlar. Geçmişe gitme konusunda da çeşitli sorunlarla karşılaşacak olan kahramanlarımı, Sentinel'lerin planlarını bozabilecekler mi?

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top