Hesabım
    Gerçeklerle Yüzleşmeye Hazırlanın: Hayalet Geliyor

    Todd Robinson'ın ikinci uzun metrajlı filmi Hayalet ile sırlarla dolu bir denizaltıyla, macera dolu bir yolculuğa götürüyor.

    Todd Robinson Yalnız Kalpler'den sonra ikinci uzun metrajlı filmi Hayalet ile vizyona girmeye hazırlanıyor. Senaryosunuda kendisinin yazdığı Hayalet filminde, gizli göreve çıkan bir kaptan ve sırlarla dolu bir denizaltının maceralarına tanık olacağız. Film eleştirmenlerinden oldukça iyi yorumlar alan Hayalet'in oyuncu kadrosunda Ed Harris, David Duchovny, William Fichtner, Sean Patrick Flanery, Lance Henriksen, Johnathon Schaech ve Dagmara Dominczyk gibi başarılı oyuncular yer alır.

    Başarılı bir kaptan olan Demi, Soğuk Savaş döneminde görev yapmış Sovyet yapımı bir denizaltı aracında görev alır. Psikolojik sorunlarını yakındalarından saklayan kaptan atandığı görevi, ailesini geride bırakarak kabul eder. Bu gizli görevde, geminin nükleer füzelerini elde etmeye çalışan KGB ajanlarıyla başbaşa kalır. Başlangıçta önemsiz bir görev görünümünde olan bu mücadele, aslında tüm insanlığı ilgilendiren büyük bir tehlikeyi barındırmaktadır. Kaptan Demi, bir yerden sonra kendisinin piyon olarak kullanıldığını fark edecek ve bu tehlikeye karşı tek başına olduğunu anlayacaktır. Hayalet, 4 Temmuz 2014'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top