Hesabım
    Misafirlik Yok Herkes Evsahibi

    Tarantino yine Rodriguez'le

    Robert Rodriguez ve Quentin Tarantino beyazperdenin birbirine en düşkün iki ismidir şüphesiz. Biri diğerinin filminde görünmez, senaryo yazmaz ya da misafir yönetmen olarak bulunmazsa olmaz. Ünlü ikili bu sefer Grind House'u ikiye böldüler ve misafirliğe gerek kalmadı.

    Miramax'ın başından ayrılıp yeni bir firma kuran Bob ve Harvey Weinstein kardeşler için Grind House projesinin üstlenen ikili filmin 2006 baharında vizyonda olmasını planlıyor.

    60'ar dakikalık iki korku filmi olarak çekilecek Grind House'ta her yönetmen kendi filminin başında bulunacak. Senaryolarını da yazacakları filmlerin Weinsteinlar için ayrıca özel bir yeri var. Çünkü Ucuz Roman'ın yapımcısı olan Miramax, bu film sayesinde film endüstrisinin zirvesine yerleşmiş ve Rodriguez'in

    Tarantino ve Rpdriguez'in oldukça yakın oldukları Weinsteinlar'ın kendileri için çok özel olduklarını söyledikleri yönetmenleri bu kadarla bırakacaklarını sanmıyoruz. Ancak ismi konan ilk proje Grind House olduğu için öncelikle onu merakla bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top