Hesabım
    Haftanın DVD'leri Raflarda Yerini Aldı

    Bu hafta As Sanat etiketiyle ikisi yerli, 5 filmin DVD'leri raflarda yerini aldı.

    2013 yapımı Sadece Sen ve bi küçük Eylül meselesi, gerilim türündeki Not Safe For Work, aksiyon filmi Son Kalan ve romantik dram olan Sonsuz Aşk, As Sanat etiketiyle sinemaseverlere sunuldu.

    Shana Feste'nin yönetmenliğini yaptığı, Amerikan yapımı Sonsuz Aşk, David Axelrod ve Jade Butterfield'ın tüm dünyaya meydan okudukları ilişkilerini konu eder. Önlerine çıkan engeller genç aşıkların sevgisini daha da arttırarak karanlık ve saptantılı bir hale getirmeye yarar. Başrolleri, genç oyuncular Alex Pettyfer ve Gabriella Wilde paylaşıyor.

    Gerilim filmi olan Not Safe For Work'ün yönetmen koltuğunda Joe Johnston oturuyor. İş üzerinde olan bir kiralık katil ile aynı ofiste mahsur kalan hukuk öğrencisinin hikayesine odaklanan filmin başrollerinde Max Minghella ile JJ Feild yer alıyor.

    Senaryosunu ve yönetmenliğini Kerem Deren'in üstlendiği bi küçük Eylül meselesi, aynı zamanda Deren'in ilk uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşıyor. Filmdeki rolüyle Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) tarafından 'En İyi Yardımcı Oyuncu' ödülüne layık görülen Farah Zeynep Abdullah'ı bu filmle birlikte ikinci kez bir sinema filminde izliyoruz. Film, talihsiz bir olay sonrası, hayatının son bir ayını unutan Eylül ile Tekin'in hikayesini anlatıyor.

    Yönetmenliğini Hakan Yonat'ın üstlendiği Sadece Sen, zorluklarla mücadele eden, emekliye ayrılmış bir boksör ile görme engelli bir kızın yaşadığı inanılmaz aşkı konu ediyor. Filmin başrollerini, son dönem Türk filmlerinde sıkça gördüğümüz Belçim Bilgin ile İbrahim Çelikkol paylaşıyor.

    Aksiyon filmlerinin sevilen oyuncusu Mark Wahlberg'in başrolünü oynadığı film, Red Wings operasyonunda yer alan Amerikan askeri Marcus Luttrell'ın, Patrick Robinson ile birlikte kaleme almış olduğu kitaptan beyazperdeye aktarıldı. Yönetmenliğini Peter Berg'ün üstlendiği aksiyonu bol Son Kalan filminin senaryosunu, Peter Berg kaleme aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top