Hesabım
    Hayatımın En Kötü Gecesi (Walk Of Shame) Vizyonda!

    Yönetmenliğini Steven Brill'in üstlendiği ve başrollerini Elizabeth Banks ile James Marsden'in paylaştığı Hayatımın En Kötü Gecesi (Walk Of Shame) bugünden itibaren Türkiye genelinde sinemalarda!

    Komedi filmlerinin aranan yönetmeni Steven Brill'in başında olduğu Hayatımın En Kötü Gecesi (Walk Of Shame) bugün vizyona girdi! Senaryosunu da yönetmen Brill'in yazdığı film, üst üste yaşadığı kötü olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayan Megan'ın arkadaşlarının hazırladığı çılgın bir parti sonrasında başına gelenleri konu alıyor.

    Pitch Perfect, Açlık Oyunları ve Dikkat Bebek Var gibi filmlerin sevilen oyuncusu Elizabeth Banks ile X-Men, The Notebook ve Başkanların Hizmetkarı filmlerinde rol alan James Marsden'in başrollerini paylaştığı komedi filminde ayrıca Gillian Jacobs, Sarah Wright, Ethan Suplee ve Ken Davitian gibi oyuncular yer alıyor. Film, haber spikeri olan Megan'ın beklediği terfinin gerçekleşmemesi ve üzerine nişanlısı tarafından terk edilmesiyle başlıyor. Tüm bu olaylar üzerine hayal kırıklığı yaşayan Megan'ı gören arkadaşları moral vermek için çılgın bir parti düzenler. Partinin ilerleyen saatlerinde barmenle flortleşen Megan, sabah kendini barmenin evinde bulur. Uyandığında parası, kimliği ve telefonu olmadan ortada kaldığını fark eden Megan'ın bu sırada beklediği terfinin gerçekleşmek üzere olduğunu öğrenir ve koşturmaca başlar.

    Filmin Türkiye çapındaki seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top