Hesabım
    Korku Yolu'nun Çıkmazında!

    Gerilim dolu In fear filmi ülkemizde 24 Temmuz'da korku yolu adıyla vizyona girecek...

    Genç bir çift hafta sonu gözlerden uzak zaman geçirmek için dağ yolundaki bir motelin yolunu tutarlar. Fakat tatil için yaptıkları planlar, henüz daha yolda kabusa dönüşecektir...

    Yönetmenlğini televizyon işleriyle tanınan Jeremy Lovering'in üstlendiği 'yol gerilimi' In Fear, Korku Yolu adıyla 25 Temmuz'da ülkemizde vizyona girmek için gün sayıyor. Iain De CaesteckerAlice Englert ve Allen Leech'den oluşan oldukça minimalist bir oyuncu kadrosuna sahip olan film, gitmek istedikleri yere bir türlü varamayan ve kısır bir labirent döngüsünün içine sıkışan genç bir çiftin gerilim dolu gecesini beyazperdeye taşıyor.

    Düşük bir bütçeyle hayata geçen film için yabancı basında çıkan eleştirilerse oldukça olumlu yönde. Los Angeles Times’tan  Inkoo Kang “Yönetmen Lovering beklenmedik yakın planlar ve ard arda gelen korku sekanslarıyla filmi görsel açıdan doyurucu kılmayı başarmış “ derken,   New York Post’tan Kyle Smith ise filmi “ neredeyse tüm olay örgüsünün aslında seyircinin zihninde gerçekleştiği küçük ve farklı bir yapım” olarak nitelendiriyor.

    Korku Yolu, Bir Film dağıtımcılığında 25 Temmuz'da sinemalarda olacak...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top